Gastenboek

Bij het intens afscheid nemen van uw dierbare heeft u te maken met emoties. Hier hechten wij veel waarde aan, dit is immers wat ons drijft. Op deze pagina krijgt u een weergave van reacties die we hebben ontvangen. Lees de ervaringen van nabestaanden die wij hebben bijgestaan.

Bent u tevreden over de manier waarop wij uw dierbare hebben verzorgd? Hoe heeft u de samenwerking met Aflegvereniging Doe Oprecht ervaren? Uw mening is voor ons belangrijk, wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren. Klik dan hier om uw ervaring met ons te delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
43 berichten.
Maijnard-Fer Maijnard-Fer uit Spujkenisse schreef op april 1, 2024 om 12:37 pm
Wij willen jullie bedanken voor de steun de, oprechte behandeling. De goede zorg voor onze moeder. Julie naam geeft echt aan hoe jullie zijn. OPRECHT. Onze dank is groot.
Clyde Etiënne Clyde Etiënne uit Rotterdam schreef op oktober 11, 2023 om 7:59 am
Bij het overlijden van mijn oom, heeft Doe Oprecht ons bijgestaan en begeleid in het proces van afscheid nemen. De rituele bewassing hebben ze met respect en professioneel verzorgd. De familie was zeer tevreden met de wijze hoe alles is verlopen. Zelfs van vrienden kreeg ik hun naam door, toen ze hoorden van het overlijden van mijn oom. De communicatie was heel vlot. Doe Oprecht, Hartelijk dank voor alles wat u heeft gedaan voor ons. Lobi, Clyde Etiënne.
familie van de heer bien familie van de heer bien uit Rotterdam schreef op februari 13, 2023 om 6:40 pm
Rotterdam 22 januari 2023 Lieve leden van doe oprecht, wij zijn heel tevreden met jullie werk. Jullie werken met passie. jullie hebben ons ook goed bij gestaan, de contact momenten hebben mij goed gedaan. Het afleggen van mijn vader en opa was geweldig wij zijn heel erg tevreden. Hij lag er keurig bij. Daar wil ik jullie voor bedanken, in het bijzonder dhr glenn en mw astrid. jullie doen gods werk hier op aarde. mij dank is groot. astrid bien
Familie van der Kust Familie van der Kust uit Rotterdam schreef op december 14, 2022 om 7:40 pm
Hierbij onze bevindingen over de manier waarop onze dierbare moeder gewassen , gekleed en opgebaard was gaf ons een zeer tevreden gevoel. Het samen mogen beleven van het intieme familie afscheid heeft ons als kinderen erg gesterkt. De manier waarop we door jullie werden geïnformeerd getuigd van veel kennis en betrokkenheid. Alle steun van jullie kant heeft ertoe bijgedragen dat we een mooie, eervolle en waardige uitvaart hebben mogen beleven. Hierbij uiten wij onze grote dank en tevredenheid namens de familie van der Kust, de familie Liauw a Njie en de familie Reyke🙏🏾 Vereniging Doe oprecht heel veel dank voor de alle steun en begeleiding in deze zeer moeilijke tijd. Jullie doen je naam eer aan😇
Vrouw Judith/Familie Welles Vrouw Judith/Familie Welles uit Rotterdam schreef op december 13, 2022 om 11:27 pm
Beste leden van doe oprecht, Wij willen jullie bedanken hoe mijn vader, onze broer en onze oom zo mooi was opgebaard. De manier hoe jullie onze hebben bijgestaan, de contact momenten, heeft ons de kracht gegeven om dit verlies hoe moeilijk ook op een andere manier te ervaren. Het verdriet was er maar we zijn er zo goed mee omgegaan en dat mede dankzij Doe Oprecht. Respect voor het werk wat jullie doen, ga zo door. Nogmaals dank jullie wel namens de hele familie.... God bless, grantangi🙏 Crematie van wijlen heer Welles 9/12/22
evi evi uit Rotterdam schreef op november 30, 2022 om 8:16 pm
Weer oprecht geholpen met boodschappenkaarten. Enorm dankbaar dat jullie de tijd nemen om langs te komen en ons te helpen. In deze financieel zware tijden is het fijn om te zien dat er nog mensen zijn die maatschappelijk betrokken zijn en echt geven om een ander. Mijn dank is groot.
Familie van Hurck Familie van Hurck uit Rotterdam schreef op juli 26, 2022 om 7:24 pm
Mijn bevindingen over de manier waarop hij opgebaard was l, gaf mij een zeer tevreden gevoel. Ook familie en vrienden die daar aanwazig waren vonden daarnaast ook het prediken die wij zelf mochten invullen heel uniek. Het samen doen van de preek en het uitwisselen van informatie aan elkaar heeft ertoe bijgedragen dat het heel liefelijk verlopen is. Met heel veel dank en tevredenheid van de Wissers, de familie Godeken van Hurck en vrienden hebben mij daarbij ook heel erg gesterkt. Ik wil met nadruk iedereen bedanken en daarbij ook nog hun waarde liefde getoond hebben .
Sabrina Sabrina uit Aalsmeer schreef op juli 10, 2022 om 10:30 pm
De naam zegt het al Doe Oprecht! Ja jullie vereniging heeft ons oprecht bij gestaan bij hen heengaan van onze dierbare oom. Uw vereniging heeft on kracht gegeven om de hechte band te behouden, in het bijzonder Glenn en Astrid. Wat zijn jullie hele leuke, liefdevolle en hartelijke mensen. Blijft u oprecht en nogmaals dank voor de goede zorg!
Broeder Ricardo Lemmer Broeder Ricardo Lemmer uit Den Haag schreef op maart 11, 2022 om 6:57 pm
Gods zegen op al uwer wegen voor alle dienaren van Doe Oprecht en hun zaken partners.
Daniëlla Daniëlla uit Dordrecht schreef op februari 11, 2022 om 7:15 am
Wij zijn zeer tevreden met de zorg voor onze dierbare door u gedaan. U heeft bijgedragen aan een waardig afscheid. Onze dank daarvoor en blijf zo doorgaan
Juanita en Leon Juanita en Leon uit Rotterdam schreef op januari 21, 2022 om 11:12 am
Zeer tevreden over de geboden diensten en adviezen. We hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare, die er vredig en mooi bijlag mede dankzij jullie. Jullie betrokkenheid en goede zorg wordt zeer gewaardeerd. Bedankt voor alles.
Carla Lijpzig Carla Lijpzig uit Rotterdam schreef op januari 14, 2022 om 6:19 pm
Zeer tevreden en dankbaar ben ik voor wat jullie voor ons hebben gedaan. Alles is boven verwachting gegaan. Jullie betrokkenheid hebben wij zeer mogen waarderen. Doe Opecht is echt een aanbeveling voor een ieder, die op een waardige manier afscheid wilt nemen van zijn/haar dierbaren.
Jean Jean uit Rotterdam schreef op november 20, 2021 om 7:08 pm
Bedankt voor de goede service. Wij waren zeer tevreden. Het was een mooie afscheid en uitvaart. Wij bedanken jullie voor jullie steun en betrokkenheid.
Monique Monique uit Rotterdam schreef op september 4, 2021 om 7:47 pm
Dank je wel voor de boodschappen kaartjes we zijn erg dankbaar
Jacqueline van der Horst Jacqueline van der Horst uit Rotterdam schreef op augustus 30, 2021 om 2:24 pm
Zojuist de cadeaukaarten mogen ontvangen... Ik ben hier heel erg dankbaar voor. MVG Jacqueline 🙏
Anquel Anquel uit Rotterdam schreef op juli 30, 2021 om 9:13 pm
Zo dankbaar voor jullie goede hulp en steun voor de medemens. Heel erg bedankt voor de boodschappen tickets. Kunnen we weer goed gebruiken. 🍀 Wij waarderen jullie zorgzaamheid enorm.
Alijda Van Vendeloo Alijda Van Vendeloo uit Rotterdam schreef op juli 30, 2021 om 7:55 pm
Goede avond, heel erg veel dank voor de boodschappen kaartjes, komt zeer goed van pas, ben er heel erg mee geholpen, dank u wel Helaas, bereikte mij het zeer droevige nieuws dat de kaarten in december gestopt worden,dit zou een kleine ramp zijn! Ben er erg afhankelijk van, alsmede vele gezinnen.Erg, dankbaar dat er nog zulke lieve mensen zijn!
Monique Monique uit Rotterdam schreef op juli 30, 2021 om 2:44 pm
Dank je wel voor de gulle gift heel dankbaar
Jacqueline van der Horst Jacqueline van der Horst uit Rotterdam schreef op juni 20, 2021 om 5:17 pm
Gister weer twee kaartjes mogen ontvangen, ik ben er zo dankbaar voor. Dus bij deze dank jullie wel.
Sonja Sonja uit Rotterdam schreef op juni 19, 2021 om 7:05 pm
Bedankt voor de kaarten en ook voor het pakket de vorige keer .Ik ben er heel erg blij mee. het is welkom.